Forum SMA 3 Bogor

Forum Silaturahim barudax SMA 3 Bogor
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 BOBODORAN SUNDA......:)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rud1man
Jendral
Jendral


Male
Number of posts : 263
Age : 37
Lokasi : Al Ihya Bogor City
Registration date : 2008-06-26

PostSubject: BOBODORAN SUNDA......:)   Thu Nov 20, 2008 3:38 pm

Geus Cageur

Aki : Geus dibejakeun ka Ustad, yen Aki geus cageur?

Incu : Atos Ki!

Aki : Kumaha ngabejakeunana ?

Incu : Pa Ustad, tahlilan teh teu cios...
Back to top Go down
View user profile
rud1man
Jendral
Jendral


Male
Number of posts : 263
Age : 37
Lokasi : Al Ihya Bogor City
Registration date : 2008-06-26

PostSubject: Re: BOBODORAN SUNDA......:)   Thu Nov 20, 2008 3:59 pm

Manuk

Sabaraha mang manuk ieu hargana ? ceuk saurang lalaki ka tukang manuk.

Tah anu keur nyanyi mah hargana sajuta. Lamun itu tuh anu cicing bae, eta

mah dua juta, bari nunjuk manuk anu ngahiul bae dina kurung.

Har, naha bet mahal keneh anu cicing bae geuning Mang ?

His, pan eta anu nyiptakeun laguna...!!
Back to top Go down
View user profile
rud1man
Jendral
Jendral


Male
Number of posts : 263
Age : 37
Lokasi : Al Ihya Bogor City
Registration date : 2008-06-26

PostSubject: Re: BOBODORAN SUNDA......:)   Thu Nov 20, 2008 4:00 pm

Surat Ti Nini

Aya nini-nini indit ka kantor pos rek ngirim surat ka incuna, kulantaran

bingung

Si Nini ngadeukeutan salah sahiji loket.

Patugas : Aya nu tiasa di bantos Ni?

Nini : Aya Cep, Nini rek ngirim serat ka incu nini, naha di dieu aya

parangkona?

Patugas : Aya atuh Ni piraku di kantor pos teu aya parangko, Teras naon

deui?

Nini : Punten we atuh sakalian pangnuliskeun alamatna dina amplop!

Patugas : Mangga Ni ku abdi dipangnyeratkeun, aya deui?

Nini : Aya Cep, cing pangnuliskeun suratna sakalian!

Terus we petugas teh nulis surat nu sakitu panjangna di dikte ku Si Nini.

Geus anggeus nya dibikeun ka Si Nini supaya di aos heula.

Patugas : Mangga di aos heula Ni!

Nini : Punteun Cep tambahan saeutik deui dihandapna, N.B. Incu hampura

Nini upama tulisanana butut!

Patugas : Eh, ari si Nini ....!
Back to top Go down
View user profile
krisna adi himawan
Sersan
Sersan


Male
Number of posts : 161
Age : 29
Lokasi : bogor
Job/hobbies : kuliah
Registration date : 2008-09-28

PostSubject: Re: BOBODORAN SUNDA......:)   Fri Nov 21, 2008 5:26 pm

haha..walau agak susah ngertiin bahasa sunda,tapi lucu ceritanya.
BOBODORAN SUNDA itu apa ya om rud??
Back to top Go down
View user profile
Maheswara
Sersan
Sersan


Male
Number of posts : 113
Age : 35
Lokasi : Bandung,Bogor
Job/hobbies : Baca Buku
Registration date : 2008-11-23

PostSubject: Re: BOBODORAN SUNDA......:)   Wed Nov 26, 2008 9:47 am

krisna adi himawan wrote:
haha..walau agak susah ngertiin bahasa sunda,tapi lucu ceritanya.
BOBODORAN SUNDA itu apa ya om rud??

Nyoba ikut ngebantu Kang Rudi."Bobodoran Sunda" itu kurang lebih artinya sama dengan cerita" lucu yang menggunakan bahasa sunda,bisa berupa cerita",anekdot dlsb.bgitu kurang lebihnya.Maaf klo jawaban saya tidak memuaskan yah.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BOBODORAN SUNDA......:)   Today at 10:48 am

Back to top Go down
 
BOBODORAN SUNDA......:)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Bobodoran sunda
» "SUNDA" ... ADALAH "AGAMA" PERTAMA DIDUNIA..!!
» ADAM diturunkan di SUNDALAND (Benua Sunda) ...!!
» Wolfie vs JN-SeJenis Tomat, Silahkan BUktikan Allah SWT bukan Penipu (An Nahl 69)
» Terjemah Quran Surat An-Nur ayat 33 bermasalah

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum SMA 3 Bogor :: Serba Serbi :: Obrolan Santai :: Cerita Lucu-
Jump to: